Concurs d'un logo o emblema d'ESCOLA VERDA


Des de l’1 de Novembre fins el proper 12 de desembre i haurà un concurs en el qual l’objectiu és que participi tot l’alumnat de l’institut.
El concurs consisteix en dissenyar un logo o emblema que ens defineixi i identifiqui l'Institut com a Escola Verda. 

Aquí teniu les bases per poder participar-hi:



Com va començar tot?
 
L’Alt Penedès inicia el seu camí per esdevenir ESCOLA VERDA!

Al principi del curs es van escollir un ecodelegat i un sotsecodelegat per cada classe d’ESO i batxillerat. Aquests dos alumnes tenen com a missió treballar per tal que el nostre institut sigui un model de consciència front a la contaminació ambiental.

Juntament amb l’equip impulsor de professors i professores, el passat dimarts 17 es va fer una reunió amb tots els ecodelegats i sotsecodelegats per escollir els sis representants de cada curs (Batxillerat, cicles i ESO), que seran els encarregats principals del projecte i representants de l’alumnat al Comitè Ambiental (CA), on també estan representades les famílies i el PAS (personal d’administració i serveis).

Al nostre centre hi haurà moltes més papereres d’envasos, paper i cartró i rebuig, i al pati de 1r i 2n d’ESO hi haurà un punt verd (un lloc on poder-hi abocar la brossa de gran tamany o en grans quantitats).

L’objectiu d’aquest projecte és crear un entorn educatiu i social més amigable i sostenible, a la vegada que farem feina per conscienciar a la comunitat educativa de que no contamini i que tracti molt millor el medi ambient, i reunirem propostes per tal d’estalviar, reduir, regular, reparar, reutilitzar i reciclar.