Mamma mia, HERE WE GO AGAIN


La pel·lícula Mamma Mia dirigida per Phyllida Lloyd es va estrenar per primer cop el 2008 a Londres. Basada en la història d’una noia anglesa de 20 anys (Sophie) que viu a l’hotel de la seva mare, localitzat en l’illa grega Kalokairi. La seva mare (Donna) mai li ha dit qui és el seu pare i quan la Sophie troba el seu diari, convida als seus tres possibles pares al seu casament sense que la seva mare se n’assabenti. 
Aquesta pel·licula va estar protagonitzada per Meryl Streep (Donna), Amanda Seyfried (Sophie), Pierce Brosnan (Sam), Colin Firth (Harry) i Stellan Skarsgard (Bill), i ABBA escollida com a banda sonora d’aquest gran èxit. 



















Després de 10 anys, aquesta primera pel·lícula encara està considerada com una de les grans produccions de la història del cinema. Per aquest motiu, s’ha anunciat la segona part de la pel·lícula que arribarà als nostres cinemes el 20 de Juliol d’aquest mateix any (2018).

Aquesta segona part ha estat anomenada “MAMMA MIA, HERE WE GO AGAIN!” i es basa en la història de la mare de la Sophie (Donna). Explica com va arribar a la illa i com va conèixer els tres possibles pares de la seva filla. En aquest cas, dirigida per Ol Parker.

Haurem d’esperar per veure què ens prepara aquesta esperada segona part, serà rebuda amb gran admiració o haurà sigut un gran error?