El F.C.Barcelona té previst construir un Nou Camp Nou



NOU CAMP NOU


-Al primer estiu (2018) s’enderrocarà la 1ª Graderia en el Gol Nord i Lateral, llavors passaran a  la construcció de la nova 1ª Graderia en el Gol Nord i Lateral fins arribar al nivell 1. Després prepararan túnels per protegir el accés i sortida dels espectadors els dies de partit, s’enderrocaran la meitat de les rampes del Lateral, es procedirà a la excavació davant la zona de Tribuna i es canvia el terreny de joc si és necessari (gespa, banquetes..)

-Al final de la primera temporada (2019) els nuclis de circulació bàsics als voltants del perímetre del Estadi ja estan preparats per utilitzar-se i els espectadors ja es podran seure als nous gols de la 3ª graderia. Es renovaran els vídeo-marcadors col·locats a la part superior de la 3ª graderia i s’aixecarà l’anell de compressió de la coberta dels gols. La construcció exterior de la tribuna arribarà al nivell 1 i els espectadors podran circular amb tranquil·litat per sort. Els nous “compartiments” VIP del gol nord i laterals es podran utilitzar i més endavant completarà el museu davant la zona de tribuna.

-Al final del segon estiu (aprox.2020) s’enderrocarà la 1ª graderia del gol sud i la tribuna i es completarà la construcció de la nova. La construcció exterior dels 4 corners  arribarà al nivell 1 i els espectadors  podran circular-hi amb seguretat. S’instal·laran nous seients i s’ampliaran els passadissos de sortida i es continuaran les anelles exteriors de Tribuna i del Lateral. Es canviarà el terreny de joc en cas d’una necessitat.

-Quan acabi la segona temporada (aprox.2021) es completarà la 3ª graderia del lateral i la tribuna i s’acabarà la instal·lació del anell de compressió de la coberta. Els extrems de la marquesina es tallaran i es farà una preparació per la erecció de la estructura de cables metàl·lics. S’iniciarà la construcció dels sostres dels anells perimetrals i es podran utilitzar els “compartiments” VIP del gol Sud i la tribuna.

-Al final del 3r estiu (aprox.2021) s’instal·laran nous seients i s’ampliaran els passadissos de sortida que no es van fer al any anterior. La estructura dels cables metàl·lics estarà a la posició que li pertoca, es col·locarà el recobriment de la coberta i es posaran els vídeo-marcadors a la posició definitiva.
-I finalment es preveu acabar al final de la 3ra temporada (aprox.2022) l’estadi. S’acabaran els lavabos i la part interna com la col·locació d’ascensors. S’acabaran els espais VIP i els sostres dels anells perimetrals.

Resultado de imagen de fcb escut